Gázszagot érez?

Társadalmi felelősségvállalás

Felelős vállalatként folyamatosan keressük annak lehetőségét, hogy non-profit szervezetekkel, társadalmilag hasznos célokért történő együttműködéseink során átadjuk azt az energiát, mely a mi fejlődésünket is meghatározza. Elkötelezett célunk, hogy tegyünk együtt a környezetünkért, a társadalomért, és töltődjünk fel együtt azzal a pozitív energiával, amit ezért cserébe kapunk! Támogatási alapelveink adják meg a keretet ahhoz, hogy mindezt a lehető leghatékonyabban valósíthassuk meg.

Támogatási alapelveink

Partnerség

Proaktív, partneri együttműködések kialakítására törekszünk minden olyan közösséggel, mellyel kapcsolatba kerülünk, és akiknek anyagi vagy tárgyi hozzájárulást nyújtunk. Célunk, hogy ne kívülállóként tekintsenek ránk, hanem olyan szervezetként, mellyel az együttműködés új lehetőségeket teremt számukra. 

Szakmaiság

Bármilyen ügyet támogatunk, fontosnak tartjuk, hogy valódi eredményeket érhessenek el a helyi közösségek, és épp ezért olyan szakmai partnerekkel dolgozunk együtt társadalmi felelősségvállalási projektjeink során, akik szakértői munkájukkal garanciát jelentenek a társadalmilag hasznos és fontos cél elérésére.

Értékteremtés

Programjainkkal olyan tudást és értékrendszert kívánunk átadni, melyek megteremtik a lehetőséget arra, hogy hosszú távon előnyhöz jussanak a közösségek és az egyének egyaránt. Kihívásokkal a jól működő, stabil közösségek is szembesülnek időről időre, a fejlődéshez pedig elengedhetetlen, hogy olyan eszköztárral rendelkezzenek, melynek birtokában magabiztosan reagálhatnak a környezetükben beálló változásokra.

Aktív részvétel

Fontosnak tartjuk és támogatjuk, hogy munkatársaink csatlakozzanak egy-egy olyan kezdeményezéshez, melyet a szívügyüknek tekintenek, és szabad energiájukkal, szakértelmükkel tevékenyen építhessék az általuk választott közösséget. Arra biztatjuk munkatársainkat, hogy ők maguk hozzanak javaslatot, milyen ügyeket karoljunk fel.