Gázszagot érez?

Szállítói minősítés kezdeményezése

Minősítési eljárás

Az OPUS TIGÁZ Zrt. az áruk/munkák/szolgáltatások beszerzésére vonatkozóan minősített szállítói listát működtet, a beszerzési folyamathoz kapcsolódó kockázatok kezelése céljából. A minősített szállítói lista a minősítési kritériumoknak megfelelő szállítókat tartalmazza.

A minősítési eljárás lefolytatása a minőségirányítási szabályozásokban meghatározott módszereknek megfelelően történik.
A minősítési eljárásban az OPUS TIGÁZ Zrt. a szállítókat szakmai, gazdasági, szervezeti (kapacitás), etikai és HSE szempontból értékeli. Az értékelés a szállító által kitöltött minősítő kérdőívek és megküldött dokumentumok továbbá - szükség esetén - a helyszíni bejárás alapján kerül elvégzésre. A minősítésre történő jelentkezést követően az OPUS TIGÁZ Zrt. megküldi a szállító részére a minősítő kérdőíveket.

Árucsoportok, amelyekre az OPUS TIGÁZ Zrt. minősítést végez:  Árucsoportok

Sikeres minősítést követően a minősítés érvényessége 5 év. Ezt követően a minősítés fenntartásához új minősítési eljárás lefolytatása szükséges.
 

Jelentkezés minősítési eljárásra

Amennyiben az Ön vállalkozása az OPUS TIGÁZ Zrt. minősített szállítója kíván lenni, úgy kérjük, egy rövid bemutatkozó anyag és a vállalkozás elérhetőségeinek megküldésével a lenti elérhetőségünkön jelezze szándékát felénk! Kérjük a jelentkezésben megjelölni azt az árucsoportot is, amelyre a minősítésüket kérik!
A jelentkezésüket tartalmazó e-mail tárgya a következőképpen kezdődjön: minositesi.kerelem.jelentkező cég neve

Kapcsolat: szallitok.minositese@opusenergetika.hu

A jelentkezést követően munkatársaink felveszik Önökkel a kapcsolatot, a minősítés és a jövőbeli sikeres együttműködés céljából.